Adana Fabrika Yangını - Adana'da fabrika yangınında ikinci gün: 29 saattir ... / İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Adana Fabrika Yangını - Adana'da fabrika yangınında ikinci gün: 29 saattir ... / İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.. Adana'nın merkez sarıçam ilçesi adana hacı ömer sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasının depo kısmında çıkan yangının. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Adana'da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Adana'da bir pamuk yağı fabrikasının deposunda pamuk balyalarında çıkan yangın aradan 32 saat geçmesine rağmen alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği fabrikadan çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü.

Adana büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği fabrikadan çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yangın drone ile de havadan görüntülendi. Adana'da dün gece pamuk ve yağ fabrikasının deposundaki pamuk balyalarında çıkan yangın, ikinci gününde de sürüyor. Fabrikada çalışan işçiler durumu hemen adana büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerine bildirdi.

Adana'da korkutan fabrika yangını! - Sözcü Gazetesi
Adana'da korkutan fabrika yangını! - Sözcü Gazetesi from i.sozcu.com.tr
Hale geldiği ve çatı kısmının çöktüğü görüldü.bu arada, fabrikada kimsenin olmadığı öğrenildi. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana'da dün gece pamuk ve yağ fabrikasının deposundaki pamuk balyalarında çıkan yangın, ikinci gününde de sürüyor. Videolar yaşam videoları adana'da fabrika yangını 15 saattir söndürülemedi |video. Bölgede bulunan pamuk yağı imalatı yapan bir fabrikanın deposunda pamuk balyalarının olduğu bölümde yangın meydana geldi. Adana´da fabrika yangını adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Ana sayfa›çalışma yaşamı›adana'da fabrika yangını: Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı.

Adana büyükşehir belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür.

Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana´da fabrika yangını adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Adana'da dün gece pamuk ve yağ fabrikasının deposundaki pamuk balyalarında çıkan yangın, ikinci gününde de sürüyor. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Adana'da plastik fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Adana'nın seyhan ilçesi küçükdikili mahallesi'nde bir plastik atık geri dönüşüm. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgede bulunan pamuk yağı imalatı yapan bir fabrikanın deposunda pamuk balyalarının olduğu bölümde yangın meydana geldi. Adana'nın merkez sarıçam ilçesi adana hacı ömer sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasının depo kısmında çıkan yangının. Yangın drone ile de havadan görüntülendi. Videolar yaşam videoları adana'da fabrika yangını 15 saattir söndürülemedi |video.

Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Adana büyükşehir belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür. Adana'daki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Adana'da plastik fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Adana'da fabrika yangını
Adana'da fabrika yangını from www.trthaber.com
Yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Adana büyükşehir belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü.

Yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.

Hale geldiği ve çatı kısmının çöktüğü görüldü.bu arada, fabrikada kimsenin olmadığı öğrenildi. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Fabrika yangını itfaiye ekiplerince saatler süren çalışmanın ardından söndürüldü. Türkiye adana'da fabrika günlerdir yanıyor. Yangın drone ile de havadan görüntülendi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. Bölgede bulunan pamuk yağı imalatı yapan bir fabrikanın deposunda pamuk balyalarının olduğu bölümde yangın meydana geldi. Adana´da fabrika yangını adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Ana sayfa›çalışma yaşamı›adana'da fabrika yangını: Adana'da yemeklik yağ üreten bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor. Adana'nın seyhan ilçesi küçükdikili mahallesi'nde bir plastik atık geri dönüşüm. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde deri çanta üretilen fabrikada çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirdi. Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü.

Adana'da pamuk ve yağ fabrikasının deposunda önceki gün çıkan ve dün kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Ana sayfa›çalışma yaşamı›adana'da fabrika yangını: Adana'nın seyhan ilçesi küçükdikili mahallesi'nde bir plastik atık geri dönüşüm. Adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü.

Tuzla'da fabrika yangını
Tuzla'da fabrika yangını from static.birgun.net
Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Fabrikada çalışan işçiler durumu hemen adana büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerine bildirdi. Ana sayfa›çalışma yaşamı›adana'da fabrika yangını: Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı. Fabrikanın sahibi bomba bir isim. Adana'da dün gece pamuk ve yağ fabrikasının deposundaki pamuk balyalarında çıkan yangın, ikinci gününde de sürüyor. Adana'da pamuk ve yağ fabrikasının deposunda önceki gün çıkan ve dün kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü.

Adana'da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı.

Adana'da yemeklik yağ üreten bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor. Videolar yaşam videoları adana'da fabrika yangını 15 saattir söndürülemedi |video. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde deri çanta üretilen fabrikada çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirdi. Adana´da fabrika yangını adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Fabrika yangını itfaiye ekiplerince saatler süren çalışmanın ardından söndürüldü. Adana'nın seyhan ilçesi küçükdikili mahallesi'nde bir plastik atık geri dönüşüm. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol alarak söndürdü. Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı. Hale geldiği ve çatı kısmının çöktüğü görüldü.bu arada, fabrikada kimsenin olmadığı öğrenildi. Manisa muradiye organize sanayi bölgesi'nde ve adana sarıçam ilçesi organize sanayi bölgesi'ndeki iki fabrikada çıkan yangınlar kontrol yangını kontrol altına almak için ekipler büyük çaba sarf etti.

Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi adana yangın. Fabrikada hasara neden olan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor.

Posting Komentar

0 Komentar